Welke kringen zijn er in de regio Twente

Welke kringen zijn er in de regio Twente

In de regio Twente is er momenteel een mannenkring actief. De kring bestaat uit homoseksuele mannen vanaf begin veertig tot en met begin zestig, maar allen jong van geest.  Het is een hechte maar open groep die gemiddeld een keer in de maand op een zaterdagavond of zondagmiddag samenkomt bij een van de leden thuis. We gaan dan meestal samen iets leuks doen. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat we naar een film gaan kijken, een spelletje spelen, zwemmen of een stukje lopen. Het kan eigenlijk van alles zijn. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn het nieuwjaarsdiner in januari en de barbecue in juli. Ook als je de behoefte hebt om een keer ergens over te praten is daar ruimte voor.

Ben je een homoseksuele of biseksuele man uit de regio Twente en spreekt bovenstaande je aan, dan kun je een mailtje sturen naar twente@dekringen.nl. We kunnen dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Wat betreft leeftijd hebben we geen absolute grens. Het belangrijkste is dat je binnen de groep past.

Ook als je graag bij een kring met een andere doelgroep binnen de LHBT-gemeenschap zou willen kun je een mailtje sturen naar twente@dekringen.nl. We bewaren je gegevens dan. Wellicht dat er dan in de toekomst de mogelijkheid ontstaat voor het starten van een kring die bij je past.